fbpx
Selecteer een pagina

ABBA Experience

BAND ABBA Experience

ABBA Experience is een topact binnen de wereld van tribute bands en de allereerste in Nederland die een dergelijk eerbetoon aan de succesvolste glitter rockband ooit uit Zweden bracht.

Net als veel tribute bands, is ABBA Experience ontstaan uit een project dat tot een eenmalig concert had moeten leiden. Echter het succes was dermate groot dat de gelegenheidsformatie transformeerde tot een band die inmiddels al jaren bijzonder succesvol aan de weg timmert.

Niet alleen in Nederland, maar in België en Duitsland is ABBA Experience inmiddels een vaste waarde geworden. Ook in Scandinavië heeft men inmiddels kennis mogen maken met deze superformatie.

De unieke herkenbaarheid van het legendarische repertoire van ABBA kenmerkt zich door enorme muzikaliteit en loepzuivere, vaak meerstemmige, zang. De zes super enthousiaste topmusici weten deze typische ABBA kenmerken perfect over te brengen op hun publiek.

Of er gespeeld wordt in een café, festival, bedrijfsfeest, theater,op een senioren-evenement of voor een studentenfeest, het dak gaat er gegarandeerd af! Letterlijk van de jongste jeugd tot 99-jarigen, iedereen wordt gegrepen door de energie van ABBA Experience en de onweerstaanbare sound van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid. Beter bekend als ABBA!!

Mede mogelijk gemaakt door

DE BEIER
KOK
WERKTALENT
Belje
Skûtsjebier
Boonstra
NNRD
Kabelnoord
fm
Jente
ActiFood
Plaza
BIM-Hout
MACADAM
Primetech Creative Agency
REVIS
SOLPOOL
Soldeck poolcovers
Computer-bestel.nl
MH/E
Dees
Werkfactor
GV Stage
Dagbesteding
Landwinkel
De Stripe
waldsang
de groot
B-Clean

Volg ons