fbpx

CHICAGO FUNK

ARTIEST Chicago Funk (eerder E, W & Fires)

Door een juridische procedure met de originele band (Earth Wind & Fire) hebben wij onze naam moeten veranderen en gaan wij vanaf nu touren als “CHICAGO FUNK”.

3 Elementen op één podium oftewel Earth,Wind & Fire!

Earth, Wind And Fires – The Mighty Elements Band®️ is een band die voldoet aan al deze 3 elementen:
• De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit hun in hun AARD.
• De Show is een wervelWIND aan hits die voorbij komen.
• En last but not least zal dit feestje bij iedereen het disco vlammetje doen ontwaken.

Ras muzikanten ieder met hun eigen feeling en verhaal en de voorliefde voor Earth Wind and Fire dat is wat samengebracht moest worden was de gedachte van het team van StagePro productions en Amerikaanse Creative Director David A Tobin. (David A Tobin, zelf artiest, en al jaren een creative director voor tal van grote motown en disco voorstellingen wereldwijd) Samen hebben ze een weergaloos team van muzikanten gevonden die exact diezelfde voorliefde voor deze wereldberoemde band hadden. De authentieke Earth, Wind & Fire sound was prioriteit 1 want het moest een “Tribute to “zijn en geen persiflage of soundmix act.

Kleding, danspasjes, highlights in de muziek alles moet kloppen en hoe meer het creatieve team hier mee bezig was, hoe gedrevener de muzikanten werden om deze Tribute act tot in de perfectie en met de juiste groove neer te zetten. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan” dat is het uitganspunt van deze Tribute band. “The Show must be American Big” zei David A Tobin tegen zijn muzikanten en samen hebben ze ook alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen.

Earth Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aangedaan worden. Die stemmen werden gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves.

The next step, The band…. Al snel werd een waanzinnige band samengesteld met op drums; Danjil Tuhumena ( ja hij van de voice op gitaar ja.. maar van origine is hij drummer), Bass Gitaar en muzikaal leider Henry Sopacua , Gitaar ; Jeff Sopacua , Gitaar; Dominick Amatsahip , Keys; Werner van Gool, Sax; Danielle Gombert, Trompet; Giancarlo Morbeck, Trombone; Mike Hoomoedt en last but not least Mister Percussion Dwight Muskita.

Momenteel doet Earth,Wind & Fires – The Mighty Elements Band® mee in het SBS6 tv programma “ The Tribute – Battle of the Bands en scoort hoge ogen bij het publiek. Tv zenders in binnen en buitenland alsmede casino resorts in Las Vegas hebben al hun interesse getoond in deze 2023 tribute versie van de Legendarische originele popgroep uit de Jaren 70 en 80.

Trek uw 70’s en 80’s outfit uit de kast en laat u meenemen op deze muzikale Tribute sensatie naar “the Land of Fantasy, Boogie Wonderland, In the Stone, After the Love has Gone en wereldhit September”

Mede mogelijk gemaakt door

DE BEIER
KOK
WERKTALENT
Belje
Skûtsjebier
Boonstra
NNRD
Kabelnoord
fm
Jente
ActiFood
Plaza
BIM-Hout
MACADAM
Primetech Creative Agency
REVIS
SOLPOOL
Soldeck poolcovers
Computer-bestel.nl
MH/E
Dees
Werkfactor
GV Stage
Dagbesteding
Landwinkel
De Stripe
waldsang
de groot
B-Clean

Volg ons