fbpx

Danny Panadero

ARTIEST Danny Panadero

Het hart van middelbare dames gaat sneller slaan bij het horen van de naam Danny Panadero. In de jaren 80 zorgde hij voor een ware ‘comeback’ van de oud Hollandse smartlap. Deze blonde god met de stem van een engel speelde menig zaal plat en scoorde hit na hit.

Het succes werd hem echter teveel. Hij sloot zich af van de buitenwereld en ging zwaar aan de drank. In de goot van de Amsterdamse Jordaan vond hij een nieuwe thuishaven. Danny raakte aan lager wal en al snel verdween zijn naam in de grijze mist van de geschiedenis.

Verwilderd en verdwaasd kwijnde hij weg. Zijn einde was zeker nabij ware het niet dat hij begin vorig jaar zijn huidige begeleidster en vertrouwenspersoon Vanessa B. tegen het lijf liep. Vanessa herkende in het verschrompelde zwerversgezicht de gelaatstrekken van de eens zo geliefde Danny Panadero. Begaan met zijn lot sloot ze de zwerver in haar armen.

Danny verbleef enige maanden in de Jellinek kliniek en sloot zijn zwerversbestaan af met een aantal sessies in Vanessa’s beautysalon. Danny is er nu helemaal weer bovenop en werkt inmiddels stevig aan zijn ‘comeback’. Danny, The Voice of Holland, staat garant voor een spetterend en onvergetelijk optreden! Na een altijd spectaculaire opkomst begint hij aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten.

Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en eenfantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager.

Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen deschuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: het is pas feest as Danny is geweest! Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator. Hij wordt dan ook regelmatig voor beide disciplines ingezet. Repertoirelijst van Danny Panadero; Let me entertain you, Ik leef niet meer voor jou, Amsterdamse medley, Als de morgen is gekomen, Heb je even voor mij, Vrijgezel, Malle Babbe, Kleine café aan de haven, Even aan mijn moeder vragen, Fuk Joe, De Koster, Rondje Hollands, Y.M.C.A., Don’t stop.

Mede mogelijk gemaakt door

DE BEIER
KOK
Belje
Boonstra
NNRD
Kabelnoord
fm
Jente
ActiFood
Betaalautomaat
Plaza
BIM-Hout
MACADAM
Primetech Creative Agency
EDS verhuur
GV Stage
HR Groep
Dagbesteding
Landwinkel
De Stripe
waldsang
de groot
B-Clean

Volg ons