fbpx

Het gaat beginnen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

€20,-

DONDERDAG

Na een aantal jaren geleden een tweede dag toegevoegd te hebben aan het Dodo Festival is 2021 het jaar dat er een derde dag wordt toegevoegd, namelijk de DoDonderdag! Een dag met nieuwe artiesten, nieuwe bezoekers, nieuwe drankjes, nieuwe terreininrichting, nieuwe terreinindeling, nieuwe fusten met bier, nieuwe broodjes hamburger en nieuwe herinneringen om te maken. Vanaf dit jaar dus de mogelijkheid om een hattrick te scoren op het Dodo Festival! 

  • Er zijn nog toegangstickets 9% 9%

€7,50

Vrijdag

De vrijdag, de dag waarop Dodo begonnen is. Vanaf oudsher de ouderwetse Dodo Vrijdag waar menig bezoeker oude buren, klasgenoten, vrienden of collega’s is tegengekomen. De dag met de beste Nederlandstalige muziek en de vetste bands! Een echte dag uit voor het gezin. Iedereen is welkom, van baby tot veenlijk! Dit jaar geen kinderactiviteiten vanwege de coronamaatregelen, maar nog 1001 andere dingen te doen op het terrein!

  • Er zijn nog toegangstickets 7% 7%

€12,50

Zaterdag

Voor diegene die na de donderdag en vrijdag nog energie over heeft is er dan de zaterdag, als beloning. Een dag gevuld met de beste coverbands en DJ’s waar je je vingers bij af kan likken! Een dag waar je de verhalen van de vorige avonden deelt met je vrienden onder het genot van een heerlijk koud drankje! En daarna natuurlijk 100% vooraan bij je favoriete artiesten om luidkeels mee te zingen en te dansen tot in de nacht!

  • Er zijn nog toegangstickets 11% 11%

Dodo Festival 2021

Het voelt heel onwerkelijk om te zeggen; WE MOGEN WEER LOS!

Maar na goed overleg met de gemeente is het toch echt waar.

Nadat we vorig jaar een aangepast Dodo Zomerterras en kermis hebben georganiseerd, zijn we blij om weer een ouderwets Dodo Festival neer te mogen zetten. Door de dalende besmettingen van het corona virus en de toenemende vaccinatiebereidheid gaan we weer richting het nieuwe normaal.

Om jullie niet meer langer in spanning te houden, hier wat algemene informatie;
Dodo Festival wordt dit jaar georganiseerd op 12, 13 en 14 augustus,
Onder andere zullen de volgende artiesten aanwezig zijn;
Xander de Buisonjé, Jannes, Frans Duijts, Pascal Redeker, Dare Devils, Vangrail, Gaatze Bosma, Wimmy Bouma en Black Tie Monkey Squad en er komen nog veel meer bij!

Vanwege de nieuwe regels en de oplopende algemene kosten zijn we dit jaar toch genoodzaakt om te werken met entreebewijzen. Er zullen voor alle 3 dagen apart tickets worden verkocht. De tickets zullen later online komen voor verkoop, nadat de volledige line-up bekend is.

Dit betekent dat we ook weer los mogen met de grote opbouw van ons prachtige festival en het bijbehorende terrein. Voor iedereen die wil helpen, maar twijfelt, er is altijd iets te doen dus waai maar gewoon binnen! Mocht jij zelf, vriend, vriendin, je oma, opa, vader, moeder, nicht, neef, buurman, teamgenoot, vage kennis of goeie collega ook willen helpen met de opbouw, je bent meer dan welkom!

Binnenkort komt er meer informatie online, dus hou onze facebook pagina en onze website goed in de gaten!

Een warme feestgroet,

12,13,14

augustus

Het Festival

Het verhaal achter het Dodo Festival. De uitleg van de huisregels en meer algemene informatie.

TICKETS KOPEN

Je kunt hier je tickets kopen. Dit gaat iets anders dan jullie van ons gewend zijn.

ARTIESTEN

Welke artiesten spelen op het Dodo Festival 2021.

Volg ons

Laatste nieuws

Dodo nieuws

Pater Moeskroen

Pater Moeskroen

En natuurlijk komt Pater Moeskroen met haar mee! Ze komen dit jaar naar het verre noorden om hun onvervalste optimisme te verspreiden onder de festivalgangers.

Lees meer
Daredevils

Daredevils

Nadat ook deze band het afgelopen jaar, door een bepaald virus, heeft thuisgezeten overstromen ze nu met adrenaline en energie en willen de Daredevils dat donders graag met jullie delen!

Lees meer
Danny Panadero

Danny Panadero

Daar hebben we hem dan, de échte Voice of Holland! En dan zal je wel aan dat tv-programma denken, maar nee, dit is de echte echte!

Lees meer

Mede mogelijk gemaakt door

DE BEIER
KOK
Belje
Boonstra
ActiFood
Betaalautomaat
MACADAM
EDS verhuur
GV Stage
HR Groep
De Stripe
waldsang
de groot
B-Clean