fbpx

Het Speciaalterras

Het Dodo Festival is afgelopen, maar we hebben nog een leuke aanbieding

Het Speciaalterras

We nemen je even mee terug, 2 jaar geleden, met een heerlijk zonnetje en het gruwelijk lekkere Dodo speciaalbiertje op het Dodo terras… ­čŹ║ԜǴŞĆ Dat heerlijke gevoel mag dit jaar zeker niet ontbreken op Dodo, vinden wij. Daarom hebben we dit jaar een speciaal terras met speciaal bier en speciale wijn ingericht, speciaal voor jou. Speciaal he? Vinden wij ook!

Je vindt op dit terras de heerlijke biertjes van Skûtsjebier, Koningshert, Bjuster, Redd (Brouwdok), Admiraals BierBrouwerij en Wâldpyk Brouwerij. Daarnaast worden er heerlijke wijnen geschonken en zijn er verrukkelijke hapjes te verkrijgen van Beijk Catering. Met wie ga jij keihard chillen op Het Speciaalterras?

Hoe werkt het

We mogen niet met glas lopen op het terrein, vandaar dat je zelf even je biertje moet komen op halen bij de ronde speciaalbierbar.

Wij schenken het gewenste flesje voor je in, in een grote speciaalbierbeker. Je kunt dan plaats nemen bij een terrastafel of lekker onder de bomen bij een van onze statafels en lekker genieten van de hapjes, je speciaalbiertje of ander drankje.

De speciaal bieren op een rij:

ADEL

Een zachte dorstlessende Fryske Ale. Gemaakt van 100% natuurlijke ingredi├źnten.

BJUSTER WIT

Verrassend fris en origineel witbier. Je proeft tarwe, in de verte wat banaan en kruidnagel.

DRACHTSTER WEIZEN

Een donkerblond, troebel bier met een mooie witte schuimkraag. Het fruit komt je tegemoet.

REDD

Een heerlijke toegankelijke Ipa door haar flinke dosis rood fruit en een klein beetje karamel. Gedryhopped met Idaho7 hop. Een Ipa om echt even te proberen.

Fokkenist

Een belangrijk man op het Sk├╗tsje. Dit frisse blond biertje is niet te bitter, maar heeft toch kracht. Net zoals een echte Fokkenist.
Tsjoch!

't Swurd

Deze herfstbock is een mooi kastanjebruin bockbier met een licht zoete afdronk. Een bockbier die ook echt aan het eind van de zomer heerlijk is om te drinken.

Aldtsjerker Tripel

Een stevige, kruidige tripel met een volle fruitige en moutige smaak, licht zoet in de afdronk. Een heerlijke tripel om de line-up van de speciaalbieren mooi mee af te sluiten.

Deelnemende brouwers