fbpx

 

Wilt u genieten van al het festivalgedruis, maar vindt u comfort ook prettig? Dan is wellicht het VIP-arrangement iets voor u! Naast de beste plek van het festivalterrein, namelijk het sfeervolle VIP Deck recht tegenover het podium, wordt u aan uw privé tafel bediend met een onbeperkt aantal hapjes en drankjes. Klinkt dit u als muziek in uw oren en wilt u een dergelijke VIP-behandeling? Koop dan snel uw kaarten, want het zou zonde zijn als u deze kans misloopt!
 
Kaarten zijn te bestellen vanaf 5 personen, op vrijdag kost een tafel voor 5 personen €750,-, iedere extra persoon kost €155,-. Op zaterdag €675,- iedere extra persoon kost dan €135,-.
Ook is het mogelijk om een overnachting bij te boeken voor €50,- per persoon!
 
Indien u de, uitstekende, keuze maakt om VIP-tickets te bestellen, ontvangt u binnen drie werkdagen een factuur. Na betaling hiervan krijgt u binnen 7 dagen uw tickets en alle informatie toegestuurd. Hierna is het enkel nog wachten tot het 25 en/of 26 augustus is!
 
Zijn er vragen of onduidelijkheden, mail dit dan naar administratie@dodofestival.nl. Als het formulier hieronder niet (goed) wordt weergegeven, klik dan hier om het in een nieuw venster te openen.